Reader Talkback Thailand: Welke weg in Pattaya heeft volgens jou de meeste dringende reparatie-aandacht nodig en waarom?

Thailand-

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we onze lezers een actuele nieuwsvraag stellen en hun inzicht en mening krijgen. Een week later delen we hun feedback en kiezen we een verscheidenheid aan uiteenlopende en interessante reacties.

Deze week willen we vragen: 

Welke weg in Pattaya heeft volgens jou de meest dringende reparatie-aandacht nodig en waarom?

Enige context rond deze vraag:

We krijgen dagelijks zorgen over verschillende wegen in Pattaya, of het nu gaat om de noodzaak van constructie, schijnbaar oneindige constructie of constructie die betere verlichting, borden, waarschuwingen, opruiming, enz. Pattaya en sommige gebieden zijn erger dan andere. Het is duidelijk dat gebieden in high-optic toeristische zones zoals Walking Street of de Second Road bij Walking Street onlangs ook voorrang kregen en werden gerepareerd ...

Maar er zijn tal van andere gebieden en wegen die aandacht nodig hebben, zelfs naast belangrijke gebieden zoals Threpprasit en Second Road in Centraal Pattaya, en we willen een lijst van onze lezers samenstellen over waar EN waarom het een prioriteit is. Hier zijn er een paar die we kennen en die we onlangs hebben behandeld:

De voltooiing van de wegwerkzaamheden op Soi Buakhao is na de brand teruggedrongen naar de volgende Songkran, geeft de loco-burgemeester van Pattaya toe

De burgemeester van Pattaya ziet het verkeersplan op Sukhumvit Road in Naklua . veranderen

De autoriteiten van Pattaya geven een update over het weguitbreidingsproject op Beach Road

Inwoners van Phon Prapha Nimit 13 bij Soi Siam Country Club klagen over wegomstandigheden, overstromingen en constructie

We merken op dat bewoners van Nimit 13 onlangs aan The Pattaya News vertelden dat er recentelijk ongevallen, waaronder dodelijke, hebben plaatsgevonden als gevolg van wat zij een gebrek aan goede constructiewaarschuwingsborden, lichten, slagbomen, wegkegels en personeel noemen.

Trottoirs op Central Pattaya Road zijn voor 80% voltooid en zullen eind september volledig klaar zijn, zeggen functionarissen van Pattaya

Inwoners van Pattaya maken zich zorgen over toestand van Soi Naklua 12, hoofdweg naar Sanctuary of Truth

Plaatsvervangend burgemeester van Pattaya naar verluidt teleurgesteld over uitgestelde voltooiing van wegwerkzaamheden

We horen graag van u! Vertel het ons op onze sociale-mediakanalen, in de reacties hieronder, of als je liever hebt dat je reactie privé is, mail ons dan op Pattayanewseditor@gmail.com. Zoals altijd zullen we begin volgende week de resultaten publiceren en verschillende reacties selecteren!

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/