Man zonder broek rijdt met zijn auto tegen elektriciteitspaal in Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-district, Chonburi —

Een eenzame Thaise coureur zonder broek liep ernstige verwondingen op na een crash tegen een elektriciteitspaal in Chonburi.

De man, de 30-jarige Praphot Sriwan, werd bijgestaan ​​door de politie van Mueang en de reddingsdiensten van Chonburi nadat hij op woensdag 5 oktober ernstig hoofdletsel had opgelopen bij een auto-ongeluk.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Zijn Toyota Vios-sedan werd gevonden op een ringweg die binnenkwam naar Bang Saen in het Ban Suan-subdistrict van het Mueang-district, Chonburi. De voorruit aan de bestuurderszijde was gebarsten, wat suggereert dat meneer Praphot zijn hoofd heeft gestoten en het bewustzijn heeft verloren. Bovendien werd het slachtoffer, tot verbazing van de reddingswerkers, op mysterieuze wijze bodemloos gevonden, met zijn broek op de autovloer.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Het slachtoffer werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor onmiddellijke medische zorg. Volgens de politie van Mueang was niemand getuige van het ongeval. Er zou een onderzoek worden ingesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en waarom het slachtoffer bodemloos was.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.