Thaise vrouw racet naar verluidt tegen een Belgische coureur op de weg van Pattaya en crasht

Pattaya —

Een Thaise vrouw reed naar verluidt met haar sedan tegen een Belgische chauffeur op een weg in Pattaya en crashte tegen een elektriciteitspaal.

De vrouw, door de politie van Pattaya geïdentificeerd als mevrouw Chanphen Thaweesri, 48, werd gered nadat haar bronzen Mercedes Benz 220 sedan vandaag, 3 oktober, om 00:1 uur in brand vloog.

Het vuur werd geblust door een groep barmhartige Samaritanen voordat de politie arriveerde. Chanphen bleef ongedeerd.

De politie vond ook een andere partij, een Belgische chauffeur, de heer Stephane Mathieu Cordemans, 35, op de plaats van het ongeval. Zijn bronzen Honda Civic sedan was licht beschadigd en hij was veilig. Hij weigerde een verklaring af te leggen aan de pers of de politie van Pattaya.

Volgens de bewering van mevrouw Chanphen klopte meneer Stephane op haar raam en maakte hij ruzie met haar over hoe ze reed. Vervolgens maakte hij naar verluidt haar Mercedes Benz belachelijk omdat ze antiek en weergaloos was tegen zijn Honda Civic. Chanphen zei dat het op dit punt was dat ze haar geduld verloor, wat haar ertoe bracht de Belgische coureur uit te dagen voor een race.

De Barmhartige Samaritanen verklaarden dat ze beide partijen met hoge snelheid zagen racen en elkaar gevaarlijk probeerden in te halen voor de crash. Volgens de Samaritanen raakten ook twee andere auto's beschadigd.

De politie van Pattaya nam mevrouw Chanphen mee naar het politiebureau voor een alcoholtest. Het was onduidelijk welke aanklacht zou worden ingediend en of de Belgische chauffeur ook een aanklacht zou krijgen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.