Pattaya viert halal voedselfestival op Nongprue Walking Street

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

Pattaya is van plan om van 30 september tot 2 oktober een halal foodfestival te vieren in de Nongprue Walking Street.

De persconferentie om het evenement aan te kondigen werd vandaag, 22 september, gehouden op het kantoor van de gemeente Nongprue en werd bijgewoond door veel functionarissen van Pattaya.

Volgens de aanwezigen is het halal-voedselfestival een viering van eten, cultuur en geloof met als doel extra inkomsten te genereren voor de lokale bevolking wiens levensonderhoud is aangetast door de schrijnende COVID-19-pandemie.

Er zullen meer dan 160 foodcourts zijn met verschillende halal-gerechten, foto-rekwisieten, culturele optredens en tentoonstellingen over halal-producten. Het evenement wordt gehouden in Nongprue Walking Street van 30 september tot 2 oktober en bezoekers van alle religies en overtuigingen zijn welkom.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.