De loco-burgemeester van Pattaya inspecteert vaak genegeerde rolstoelstrook, zegt dat voertuigen worden vastgeklemd of gesleept

FOTO: ข่าวพัทยา Pattayanieuws

Pattaya —

De vice-burgemeester van Pattaya, Wuthisak Rermkijakarn, bezocht Soi Paniadchang om de rolstoelbaan te inspecteren die werd geblokkeerd door voertuigen, na meerdere klachten van gehandicapten.

Nadat de foto's van een volledig geblokkeerde rolstoelbaan viraal gingen op Thaise en Engelse sociale mediaa, een groep politie van Pattaya, de media van Pattaya en functionarissen onder leiding van loco-burgemeester Wuthisak Rermkijakarn gingen vandaag, 22 september, de scène inspecteren om te praten met de bewoners en vertegenwoordigers van het appartement "The Touch", dat naar verluidt de huurders liet parkeren op de blauwe baan.

FOTO: ข่าวพัทยา Pattayanieuws
FOTO: ข่าวพัทยา Pattayanieuws

Wuthisak zei dat de condo-vertegenwoordigers beloofden samen te werken met de ambtenaren, maar hij voegde eraan toe dat als de huurders de wet nog steeds negeerden en hun voertuigen op de rijbaan parkeerden, de politie van Pattaya serieuze maatregelen zou moeten nemen door de voertuigen vast te klemmen of naar de politie in beslag te nemen voor een prima.

De hulpsheriff en de politie lieten ook waarschuwingsborden achter op de voertuigen, met de tekst: "Parkeer alstublieft niet op de blauwe rijstrook, alleen voor gehandicapten."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.