Democratisch parlementslid om ontwerpwijzigingen voor te stellen voor de overweging van de redactiecommissie van de Cannabis- en hennepwet vóór de volgende vergadering in oktober

FOTO: Bangkokbiznews

Nationaal –

Democraat parlementslid Satit Wongnongtoey bereidt zich op dinsdag 20 september voor om amendementen voor te stellen op de Cannabis- en hennepwet, naar aanleiding van het verzoek van de redactiecommissie om meningen van politieke partijen.

Het parlementslid van Trang vertelde de Associated Press dat hij de suggestie voor het wetsontwerp zou indienen nadat de redactiecommissie een brief had gestuurd naar verschillende politieke partijen om hun amendementen ter verbetering van het wetsontwerp te vragen, voordat het verder zou worden besproken in de komende commissievergadering over 3 oktober.

Satit verklaarde dat hij zou willen dat de commissie zou overwegen om de conceptwetsdefinities en plantagevergunningssystemen te wijzigen, evenals duidelijk aan te geven hoeveel cannabis- en hennepplanten in elk huishouden mogen worden geteeld, de macht van het ministerie en het wettelijk openen van geautoriseerde distributiekanalen voor cannabis , zijn extracten, rookuitrusting, enz.

FOTO: Thansettakij

Het parlementslid herhaalde ook zijn redenen om voor de ontwerp-intrekking te stemmen, omdat het vanwege de negatieve gevolgen voor de samenleving was na het ontsluiten van marihuana in de afgelopen drie tot vier maanden.

Hij verklaarde: “Als er geen wetten zijn om het gebruik van marihuana te controleren, zal dat problemen veroorzaken. Ik bevestig dat deze kwestie naar behoren met de commissie is besproken. Het gaat er niet om wie er wint of verliest, maar het is de collectieve verantwoordelijkheid in de raad.”

“Dus ik zou de commissie willen vragen om het onbevooroordeeld te overwegen of voorwaarden te stellen aan de voorgestelde wijziging van bepaalde politieke partijen. Ik geloof dat werken onder de coalitieregering geen probleem zal opleveren.” Satit concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.