Verschillende auto's beschadigd toen overstromingen gisteren Pattaya troffen

Pattaya —

Verschillende auto's en huizen raakten beschadigd toen de stad Pattaya vanochtend vroeg trof.

Overstromingen werden gemeld in veel delen van het Banglamung-district nadat een stortbui van een uur de stad had getroffen rond 1 uur 's nachts, vandaag, 12 september, waardoor het verkeer op Beach Road, Pattaya Third Road, South Pattaya Road, Sukhumvit Road en de weg langs de spoorlijn.

Volgens TPN-verslaggevers op de grond was het water in sommige gebieden 50 centimeter hoog of bijna 1 meter. Motorfietsen en kleine voertuigen konden de wegen niet passeren, die totaal onbegaanbaar waren geworden. Verschillende onbeheerde auto's werden ook beschadigd door overstromingen die de helft van hun hoogte bereikten.

Bewoners van het dorp Pacific City Home vertelden TPN-verslaggevers dat overstromingen hun huizen waren binnengeslopen en hun eigendommen hadden beschadigd. Ze verklaarden: "Overstromingen waren een eeuwigdurend probleem in Pattaya, omdat de overstroming bijna gegarandeerd zou plaatsvinden wanneer het meer dan een uur regende."

Er wordt ook vandaag (12 september) zware tot zeer zware regen voorspeld, aldus de Thaise Meteorologische Afdeling.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.