Olympische Dag wordt afgesloten met honderden hardlopers op Pattaya Beach

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Honderden hardlopers stroomden naar Pattaya Beach om de Olympische Dagrace bij te wonen, die officieel werd afgesloten op zaterdag 10 september.

De Olympische Dagrace vond zaterdagochtend vroeg plaats op Pattaya Beach. Het had honderden lopers uit de hele stad en uit de omgeving van Pattaya aangetrokken. De race bestond uit verschillende soorten sporten, maar de hoogtepunten waren 5 kilometer en 2.8 kilometer lopen.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

Aan het einde van de eerste race werden medailles uitgereikt aan de eerste drie mannen en drie vrouwen die de finishlijn passeerden, evenals de eerste tien mannen en tien vrouwen die de tweede race eindigden.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

Daarnaast waren er andere sporten zoals basketbal, beachvolleybal, strandtennis, boksen en paddleboarden, die allemaal als succesvol werden beschouwd door de burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches, die via de lokale mediakanalen zei:

“Ik voel me overweldigd door het aantal deelnemers. Ik ben iedereen dankbaar die naar de race is gekomen en heeft geholpen met het opruimen van afval op het strand. Dit is een enorm succes en er zullen er meer volgen.”

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.