Video: Chonburi daklozenbeschermingscentrum biedt hulp aan de dakloze bevolking van Pattaya

Ambtenaren van Pattaya hebben een stand opgezet op South Pattaya Beach om de daklozen in het gebied bij te houden en beloofden hun levensomstandigheden te verbeteren en hen weer in de samenleving te integreren.

Als je het artikel liever leest, Klik hier alsjeblieft.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/