Indiase man zegt dat transgender zijn ketting van 45,000 baht meenam op Walking Street, vijfde incident onlangs in Pattaya

Walking Street, Pattaya-

  Een 42-jarige Indiase man heeft vanochtend bij de politie van Pattaya gemeld dat hij beweert dat zijn halsketting van 45,000 baht op Walking Street is gestolen door wat volgens hem een ​​transgender was.

Om 2:00 uur vandaag, 13 mei, arriveerde de heer Shivanjaneya Kapuram, 42, op het politiebureau van Pattaya op Soi 9 om een ​​politierapport in te dienen.

Volgens de heer Kapuram is hij een toerist en was hij een avondje uit geweest met vrienden en waren ze op weg terug naar hun hotel. Aan de monding van Walking Street zei hij dat een transgendervrouw hem benaderde en hem een ​​knuffel aanbood. De heer Kapuram zei dat hij beleefd de avances van de persoon afwees en zijn weg vervolgde naar zijn hotel.

De heer Kapuram verklaarde echter dat hij korte tijd na de omhelzing zijn halsketting van 45,000 baht vond die hij naar eigen zeggen had gedragen, vermoedelijk tijdens de omhelzing. Dhr. Kapuram ging onmiddellijk aangifte doen bij de politie.

Dit is het vijfde recente incident dat gisteren, 12 mei, de politiechef van Pattaya ertoe bracht een openbare verklaring af te leggen over de massale diefstallen. Volgens de politiechef is er een speciaal team aangesteld om de transgenders op te pakken die zogenaamd verantwoordelijk zijn voor de diefstallen. Hier kun je meer over lezen.

Voor een voorbeeld van enkele van de andere recente incidenten met vermeende diefstal van Indiase toeristen, Klik hier alsjeblieft.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/