Pattaya Squid Fair genereerde meer dan een miljoen aan inkomsten, zegt Pattaya Business and Tourism Association

Pattaya — 

De heer Boonanan Pattanasin, voorzitter van de Pattaya Business and Tourism Association (PBTA), bedankte iedereen op woensdag 3 mei voor hun deelname aan de Pattaya Squid Fair, en zei dat het meer dan een miljoen baht aan inkomsten voor Pattaya heeft gegenereerd.

Ondanks een beperkt budget werd de Pattaya Squid Fair door iedereen als een succes beschouwd, vooral de 30 verkopers die bijna 30,000-40,000 baht per dag verdienden, vertelde de heer Boonanan aan TPN-verslaggevers. 

Bovendien verklaarde de heer Boonanan dat hij oprecht verrast was om elke dag van het evenement 3,000-4,000 deelnemers te zien, wat zijn verwachting van slechts 1,000-2,000 deelnemers ver overtrof, ondanks het feit dat Covid-19-beperkingen nog steeds van kracht waren. De Pattaya Squid Fair heeft daarom Pattaya meer dan een miljoen aan inkomsten opgeleverd.     

De Pattaya Business and Tourism Association concludeerde dat ze voortdurend zullen verschijnen met nieuwe evenementen zoals de Pattaya Squid Fair in de toekomst. Sterker nog, ze hebben er al een lopen genaamd "The Pattaya Morning Drip 2022" - een klein evenement voor koffieliefhebbers dat elke eerste zondag van de nieuwe maand wordt gehouden door Cafe en Bistro Club Pattaya.   

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.