Golf: onstuitbare Chanette Guns voor Thailand Mixed Hat Trick

Rayong-

Veelbelovende tiener Chanettee Wannasaen bleef op koers voor haar derde opeenvolgende Thailand Mixed gehost door TrustGolf-titel nadat ze een overtuigende voorsprong van negen schoten had opgebouwd tijdens de derde ronde op Rayong Green Valley Country Club op zaterdag.

Terwijl de rest van het veld worstelde met de lastige lay-out, maakte de 18-jarige het zo gemakkelijk om scores te schieten toen ze acht birdies afvuurde met één bogey op de 15th gat voor een derde ronde 64 en 15 onder-par-198. Ze liet een ontmoedigende taak achter voor Parinda Phokan en Sangchai Kaewchaoren, elk met 207, om haar in te halen in de finale van zondag.

“Ik raakte de naderingsschoten dicht bij de pins en maakte een aantal eenvoudige birdies bij de eerste negen. Maar de achterste negen is nog steeds een uitdaging voor mij", zei Chanettee, die voor de bocht zes birdies maakte.

Met een enorme voorsprong in de laatste ronde, heeft de gloeiend hete tiener een grote kans om drie opeenvolgende Thailand Mixed-series te winnen, wat haar de eerste speler zal maken die drie keer de Tour wint. Momenteel zijn zij en Prom Meesawat de enige meervoudige Thailand Mixed-winnaars, elk met twee overwinningen.

"Ik zal proberen bij het heden te blijven en niet te veel na te denken over de uitkomst. Als ik niet gefocust ben op mijn spelplan, bega ik misschien fouten die ik niet had moeten doen, zoals in de tweede ronde. Ik zal me aan dezelfde routine houden en voorzichtig spelen. Ik verwacht dat de pinposities in de laatste ronde moeilijker zullen zijn", voegde Chanette eraan toe.

Parinda, die de dag begon door Chanettee met slechts één slag te volgen, bleek minder accuraat met haar puttingspel. Twee bogeys, één dubbel bogey op de 15th hole tegen drie birdies zag haar eindigen met een 72 op zes onder-par-207.

“Ik was uit mijn ritme en worstelde om de greens te raken in de regelgeving. Ik moet mijn naderingsschoten verbeteren en hoop mijn spel in de laatste ronde te verbeteren", zei de 2017 Thai LPGA Tour No 1.

2021 Thailand PGA Tour Order of Merits-winnaar Sangchai was een van de weinige spelers die een bogeyvrije ronde genoot. Hij kaartte vier birdies voor een 67.

De jonge kanon Denwit David Boriboonsub viel een slag achter op vijf onder-par-208.

Met vier birdies tegen een bogey voor een 68, voormalig kampioen Arpichaya Yubol gevolgd door één slag op 209. Ze moet zondag voor Trichat Cheenglab eindigen (op een totaal van 214) om een ​​van de twee plaatsen voor de Women's Scottish Open te verdienen. Het andere slot is al veiliggesteld door Chanettee als de huidige leider op de Thailand TrustGolf Tour Order of Merits.

Fans kunnen live verslaggeving van de derde Thailand Mixed bekijken op AIS Play APP of TrustGolf Facebook en Youtube.

De Thailand Mixed wordt georganiseerd door TrustGolf, een indoor trainingscentrum met geavanceerde technologie. Het wordt ondersteund door de Sports Authority of Thailand, het National Sports Development Fund, het Ministerie van Toerisme en Sport, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, the Center voor Covid-19 Situation Administration en Rayong Green Valley Country Club in Rayong.

Over TrustGolf

 TrustGolf, een indoor trainingscentrum met geavanceerde technologie, heeft internationale toernooien ondersteund, waaronder de "TrustGolf Women Scottish Open", een Ladies European Tour die mede is goedgekeurd met het LPGA Tour-evenement tussen 2021 en 2025. Een groot aantal toonaangevende golfers ondertekenden voor het evenement dat hielp bij het promoten van een goed imago voor Thailand. Bovendien kregen Thaise speelsters, met steun van TrustGolf, de kans om deel te nemen aan het Europese evenement.

Tussen 2020 en 2021 organiseerde TrustGolf Tour, naast vijf Thailand Mixed-series georganiseerd door TrustGolf, ook de TrustGolf Amateur Qualifier 2021, waarbij spelers werden geselecteerd om deel te nemen aan de IMG Academy Juniors World (San Diego en Florida Challenge) en de Men's and Women's Amateur Asia Grote Oceaan. In 2022 zal TrustGolf in totaal vijf Thailand Mixed organiseren, georganiseerd door TrustGolf-evenementen (met in totaal 17 miljoen Baht prijzengeld). TrustGolf organiseerde in april ook twee TrustGolf Asian Mixed-evenementen, die driemaal waren goedgekeurd door de Asian Tour, Ladies European Tour en TrustGolf Tour (algemeen prijzengeld van US $ 1.5 miljoen aan prijzengeld) in de Siam Country Club Pattaya Waterside. Verder is er de TrustGolf Link Series die zal dienen als de Access Series for Ladies European Tour, die ook de TrustGolf Scottish Open omvat (prijzengeld van $ 2 miljoen).

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/