Wilt u voor uw huisdier zorgen met een goede verzekering in Thailand? Hier is een geweldige optie!

Thailand-

  Heeft u een huisdier of bent u van plan om een ​​huisdier te houden in Thailand?

Velen wel, maar niet velen zijn zich bewust van mogelijke verzekeringsopties die er zijn en willen niet opgescheept zitten met verrassende rekeningen bij dierenartsen of ziekenhuizen als hun geliefde huisdieren ziek of ziek worden.

We worden regelmatig gevraagd naar verzekeringsopties voor huisdieren en daarom hebben we een optie voor u, onze lezers, om te beoordelen.

Masii Group/Thai Viwat Insurance presenteert betaalbare, uitgebreide verzekeringsopties voor onze lezers, voor degenen die het nodig hebben voor een mogelijke toekomstige reis naar Thailand.

  Als je meer wilt weten, klik dan hier. Voor onze Engelse lezers, verander de taal naar Engels, rechterbovenhoek.

Of vul hieronder een contactformulier in:

Disclaimer: Masii/Thai Viwat Insurance is een aparte entiteit van TPN National, die ze niet bezit of exploiteert, en alle vragen of opmerkingen over hun plannen moeten aan hen worden gericht, niet aan TPN-media. Als u op de bovenstaande link klikt, gaat u naar een website van een derde partij. TPN National blijft onbevooroordeeld en neutraal in termen van belangrijke beslissingen met betrekking tot aankopen en beslissingen van lezers en presenteert dit plan eenvoudig als een optie voor onze lezers.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/