Bangkok, oktober 2021 –
De heer Kreetakorn Siriatha, General Manager van SLRT Limited Company (Sizzler) – midden, en mevrouw Nongchanok Stananonth, Assistant Vice President of Marketing Group van SLRT Limited Company (Sizzler) – vierde van links), hebben hun krachten gebundeld tijdens de lanceringsparade van 5 nieuwe “Oktoberfest†westerse menu's, waaronder “Pork Knuckle & Mixed Sausages†, “Beer Battered Fish & Chips†, “Mixed Sausages & Roasted Potatoes with Bacon†, “Pork Schnitzel†en â €œMixed Sausages Pittige Salade†kick-off nieuwjaarsvieringen voor lieve klanten.
Alle vijf menu's staan voor iedereen klaar om de originaliteit van westerse gerechten die niet alleen lekker maar vol vreugde zijn, te ervaren bij Sizzler voor zowel dineren als bezorgen in alle filialen van Vandaag tot 30 november 2021. Het lanceringsevent was onlangs gehouden in Sizzler, Siam Center.
###
Foto Beschrijving:
- Sizzler's werknemer
- Dhr. Kittipong Thongharn. Directeur R&D van SLRT Limited Company (Sizzler)
- De heer Kreetakorn Siriatha, algemeen directeur van SLRT Limited Company (Sizzler)
- Mevr. Nongchanok Stananonth, Assistant Vice President of Marketing Group of SLRT Limited Company (Sizzler)
- Sizzler's werknemer
Opmerking van de uitgever:EEN Over een "Sizzler"
Sizzler Thailand is een steak-, vis- en saladerestaurant in westerse stijl met vestigingen over de hele wereld onder de in Australië gevestigde Collins Food Company. SLRT Limited Company, een dochteronderneming van The Minor Food Group Public Limited Company, introduceerde "Sizzler" voor het eerst in Thailand in Fifty Fifth Plaza op Sukhumvit 55 (gesloten) in 1992 en breidde zijn vestigingen landelijk uit. Sizzler heeft momenteel 54 filialen met bezorgservice en een pasgeboren merk in Grab & Go-stijl "Sizzler To Go", dat 7 filialen heeft. Alle Sizzler-vestigingen in Thailand werken volgens de wereldwijde standaard van Sizzler. Er zijn veel gerechten om uit te kiezen, waaronder biefstuk, kip, varkensvlees en zeevruchten - zowel gefrituurd als gegrild, evenals een enorme saladebar in buffetstijl die een brede selectie verse groenten, soepen en pasta biedt, gekoppeld aan desserts en fruit.