Vuilnisman verliest been bij gruwelijk auto-ongeluk in Pattaya

Man verliest been na aanrijding met vuilniswagen in Bang Lamung

Bang Lamung-
Een lokale vuilnisman heeft zijn been verloren nadat een auto vanmorgen in zijn vuilniswagen in Bang Lamung is gecrasht.

Maj Teetat Tarunjan van de politie van Nongprue werd om 5 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Pattanakarn Road in Nongprue.

De politie, The Pattaya News en hulpdiensten kwamen ter plaatse om de beschadigde vuilniswagen op de weg te vinden.

In de buurt vonden ze de 36-jarige heer Tanong Sangthong die ernstige verwondingen had opgelopen. Zijn linkerbeen werd gevonden onder de vuilniswagen, geamputeerd tijdens het ongeval. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, maar zal naar verwachting herstellen en was bij bewustzijn en relatief kalm tijdens het incident.

In de buurt werd een beschadigde auto gevonden. De bestuurder, de 29-jarige mevrouw Penphon Pratee, wachtte ter plaatse op de politie.

De 42-jarige man van de vuilniswagen, Manot Thongkam, zei dat hij op het moment van het ongeval afval in een vuilnisbak naar de vrachtwagen aan het brengen was. Meneer Tanong zat achter op de vrachtwagen om afval te deponeren toen het ongeluk gebeurde.

De auto die van een andere rijstrook kwam, was na een tol uit de hand tegen de achterkant van de vrachtwagen gebotst. De heer Tanong was te laat om zelf aan de botsing te ontsnappen.

De politie zet het onderzoek voort voor verdere juridische stappen. De verklaring van de bestuurder van de auto werd niet vrijgegeven aan de media en ze werd door de politie aangehouden voor mogelijke juridische stappen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/