Dode zeeschildpad gevonden op het strand van Jomtien

Dode zeeschildpad gevonden op het strand van Jomtien

Pattaya –
Op het strand van Jomtien is gistermiddag een dode zeeschildpad gevonden.

Officieren van het kantoor van Pattaya Marine werden om 1 uur door toeristen op de hoogte gebracht van de dode zeeschildpad.

Officieren van het Pattaya Marine Office en de Pattaya City Law Enforcement arriveerden op het strand om de grote zeeschildpad te vinden.

Hij is 70 centimeter lang en weegt 50 kilogram.

Er zijn snijwonden gevonden op de schildpad. Er wordt aangenomen dat de schildpad vele dagen geleden was gestorven.

Er wordt autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak te achterhalen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/