Dode zeeschildpad gevonden op het strand van Jomtien

Dode zeeschildpad gevonden op het strand van Jomtien

Pattaya –
Op het strand van Jomtien is gistermiddag een dode zeeschildpad gevonden.

Officieren van het Pattaya Marine-kantoor werden om 1 uur door toeristen op de hoogte gebracht van de dode zeeschildpad.

Officieren van het Pattaya Marine Office en de politie van Pattaya kwamen naar het strand om de grote zeeschildpad te vinden.

Hij is 70 centimeter lang en weegt 50 kilogram.

Er zijn snijwonden gevonden op de schildpad. Er wordt aangenomen dat de schildpad vele dagen geleden was gestorven.

Er wordt autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak te achterhalen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/