Motorrijder overleden na aanrijding met elektriciteitspaal in Pattaya

Motorrijder overleden na aanrijding met elektriciteitspaal in Pattaya

Pattaya –
Een motorrijder is overleden na een aanrijding met een elektriciteitspaal in Pattaya.

Luitenant Alit Puangsawai van de stadspolitie van Pattaya werd vanmorgen vroeg op de hoogte gebracht van een ongeval in Soi Grom Teedin (nabij het Land Office) in Nongprue.

De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan kwamen ter plaatse en vonden een beschadigde motor op de weg.

In de buurt vonden ze het lichaam van een man die werd geïdentificeerd als de 30-jarige Weerachon Korbua, die ober was in een populair visrestaurant in Pattaya Walking Street. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Een motortaxichauffeur die het ongeval zag, zei dat de motor met hoge snelheid reed voordat hij de controle verloor en in botsing kwam met een hoogspanningsmast. De bestuurder droeg geen helm.

De politie zet het onderzoek voort en controleert camerabeelden om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/