Motorrijder overleden na aanrijding met elektriciteitspaal in Pattaya

Motorrijder overleden na aanrijding met elektriciteitspaal in Pattaya

Pattaya –
Een motorrijder is overleden na een aanrijding met een elektriciteitspaal in Pattaya.

Luitenant Alit Puangsawai van de politie van Pattaya werd vanmorgen vroeg op de hoogte gebracht van een ongeval in Soi Grom Teedin (nabij het landkantoor) in Nongprue.

De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde motorfiets op de weg te vinden.

In de buurt vonden ze het lichaam van een man die werd geïdentificeerd als de 30-jarige Weerachon Korbua, die ober was in een populair visrestaurant in Pattaya Walking Street. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Een taxichauffeur die het ongeval zag gebeuren, zei dat de motor met hoge snelheid reed voordat hij de macht over het stuur verloor en tegen een elektriciteitspaal botste. De bestuurder droeg geen helm.

De politie zet het onderzoek voort en controleert camerabeelden om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/