Politieoptreden tegen illegale buitenlandse marktarbeiders in Chonburi

Politieoptreden tegen illegale buitenlandse marktarbeiders in Chonburi

Sri Racha –
Immigratieambtenaren van Chonburi zijn vanochtend begonnen met hardhandig optreden tegen illegale buitenlandse arbeiders op een markt in Sri Racha.

Meer dan 20 immigratieambtenaren van Chonburi onder leiding van kapitein Weerachai Thinkomut hebben vanmorgen de Rattanakorn-markt geïnspecteerd. Een geassocieerde videograaf van The Pattaya News was aanwezig.

Veel illegale arbeiders renden weg en reden weg toen ze agenten zagen, wat te zien is in onze video. Officieren hebben documenten van migrerende werknemers gecontroleerd op verdere juridische stappen.

Meer dan twintig werden gearresteerd omdat ze niet over de juiste werkvergunningen of paspoorten beschikten. Ze werden naar de immigratiedienst gebracht voor waarschijnlijke deportatieverwerking.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/