Politie treedt hard op tegen illegale buitenlandse marktarbeiders in Chonburi

Politie treedt hard op tegen illegale buitenlandse marktarbeiders in Chonburi

Sri Racha –
De immigratiedienst van Chonburi is vanmorgen begonnen met een hardhandig optreden tegen illegale buitenlandse arbeiders op een markt in Sri Racha.

Meer dan 20 van de Chonburi immigratieambtenaren onder leiding van Kapitein Weerachai Thinkomut hebben vanmorgen de Rattanakorn-markt geïnspecteerd. Een geassocieerde videograaf van The Pattaya News was aanwezig.

Veel illegale arbeiders renden weg en reden weg toen ze agenten zagen, wat te zien is in onze video. Agenten hebben documenten van migrerende werknemers gecontroleerd op verdere juridische stappen.

Meer dan twintig werden gearresteerd omdat ze niet over de juiste werkvergunningen of paspoorten beschikten. Ze werden naar de immigratiedienst gebracht voor waarschijnlijke deportatieverwerking.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/