Douanedienst gaat eind 23 nog 2019 röntgenmachines op transportbanden op Suvarnabhumi Airport installeren

Bangkok-

De douane is van plan om tegen eind 2019 meer röntgenapparaten op transportbanden te installeren om de inspectie op Suvarnabhumi Airport efficiënter te maken.

Tot nu toe worden 23 banden in de aankomsthal geïnstalleerd. De afdeling streeft er ook naar om, in overeenstemming met het beleid van de regering, het nationale éénloketsysteem in te voeren om de douaneactiviteiten te vergemakkelijken. Het systeem wordt ook geïnstalleerd in Myanmar en de Filippijnen.

De regering en douane stellen dat dit de veiligheid op de luchthaven zal vergroten en de algehele verwerking zal versnellen.

The Pattaya News merkt op dat critici op sociale media echter beweren dat het bedoeld is om meer geld te verdienen aan import en boetes.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/