Chinese toerist zwaargewond na val door plafond op tweede verdieping in lokaal hotel in Pattaya

Pattaya –


Een Chinese toerist heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat ze vanochtend vroeg door een cieling viel tijdens het beklimmen van ladders in een onderhoudsruimte voor personeel op de tweede verdieping van een plaatselijk hotel in Pattaya.

De politie van Pattaya werd om 3:00 uur op de hoogte gebracht van een incident in een hotel in Centraal Pattaya. De politie, The Pattaya News en reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan kwamen met spoed ter plaatse.

De 30-jarige Chinese toeriste Mevr. Tong Dongqin, die ernstige verwondingen aan haar benen heeft opgelopen, werd gevonden op de vloer bij een ladder in een onderhoudsruimte die alleen voor personeel was. Het gat waar ze doorheen viel was duidelijk zichtbaar. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De hotelbeveiliging vertelde The Pattaya News dat hij een hard geluid hoorde dat hem deed schrikken en zijn aandacht trok. Hij rende naar de plek waar hij de gewonde toerist vond en riep om hulp.

Het was niet bekend waarom de toerist om 3:00 uur in een onderhoudsruimte was die alleen voor personeel was en ladders opklom. Een taalbarrière verhinderde vrienden van het slachtoffer op het moment van het ongeval vragen te beantwoorden.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/