Het ergste moet nog komen voor de zwaar getroffen Ubon Ratchathani... twee districten verwachten grote overstromingen op vrijdag 13 september.

Ubon Ratchathani-

Het Provinciale Irrigatiebureau waarschuwde vandaag dat een enorme vloedgolf van water die langs de Moon River stroomt, morgen, 13 september 2019, naar verwachting de districten Muang en Warin Chamrap in Ubon Ratchathani zal treffen.

De vloed van water zal naar verwachting beide districten in het weekend overspoelen en volgende week verdwijnen als het uitmondt in de Mekong rivier.

De hashtag #saveubon is momenteel trending op Twitter omdat bewoners en reddingswerkers de nare situatie delen.

De premier, die maandag de overstromingsgebieden bezocht, waarschuwde vanmiddag via Twitter de inwoners van Ubon Ratchathani voor de naderende watervloed.

The Pattaya News houdt u op de hoogte van dit belangrijke verhaal.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/