Het ergste moet nog komen voor de zwaar getroffen Ubon Ratchathani... twee districten verwachten grote overstromingen op vrijdag 13 september.

Ubon Ratchathani-

Het Provinciale Irrigatiebureau waarschuwde vandaag dat morgen, 13 september 2019, een enorme vloedgolf van water langs de Moon River naar verwachting de districten Muang en Warin Chamrap in Ubon Ratchathani zal treffen.

De vloed van water zal naar verwachting beide districten in het weekend onder water zetten en volgende week terugtrekken als het in de Mekong rivier stroomt.

De hashtag #saveubon is momenteel trending op Twitter terwijl bewoners en reddingswerkers de benarde situatie delen.

De premier, die maandag de overstromingsgebieden bezocht, waarschuwde vanmiddag de inwoners van Ubon Ratchathani via Twitter voor de naderende watervloed.

Het Pattaya News houdt je op de hoogte van dit belangrijke verhaal.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/