Sattahip-redders helpen slachtoffers van overstromingen in Ubon Ratchathani

Sattahip-redders helpen slachtoffers van overstromingen in Ubon Ratchathani

Ubon Rachathani –
Reddingswerkers van Sattahip zijn vandaag aangekomen in Ubon Rachathani om de nodige spullen af ​​te leveren voor slachtoffers van de overstromingen, ondersteund door donaties van inwoners en toeristen van Pattaya.

De distributie door het team van reddingswerkers van Sawang Rotjana Thammasathan werd geleid door Pichit Keakkuthan samen met stafleden van het Department of Disaster Prevention and Mitigation Sattahip Officers.

De heer Pichit zei: "Er zijn veel slachtoffers van overstromingen in het noordoosten en in Ubon Ratchatani."

"Narong Boonjerdsri, burgemeester van Sattahip en tevens voorzitter van de stichting, waren gisteren samen met reddingswerkers bezig met het lossen van nuttige huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst, evenals verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken op vrachtwagens."

De reddingswerkers brachten tijd door met het gaan naar zwaar getroffen gebieden die alleen per boot bereikbaar waren, ondersteund door de donaties van inwoners en toeristen van Pattaya.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/