Sattahip-redders helpen slachtoffers van overstromingen in Ubon Ratchathani

Sattahip-redders helpen slachtoffers van overstromingen in Ubon Ratchathani

Ubon Rachathani –
Reddingswerkers van Sattahip zijn vandaag aangekomen in Ubon Rachathani om noodzakelijke spullen te bezorgen voor slachtoffers van overstromingen, ondersteund door donaties van inwoners van Pattaya en toeristen.

De distributie door het team van reddingswerkers van Sawang Rotjana Thammasathan werd geleid door Pichit Keakkuthan samen met stafleden van het Department of Disaster Prevention and Mitigation Sattahip Officers.

De heer Pichit zei: "Er zijn veel slachtoffers van overstromingen in het noordoosten en in Ubon Ratchatani."

"Narong Boonjerdsri, de burgemeester van Sattahip en ook de voorzitter van de stichting, was gisteren samen met reddingswerkers nuttige huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst en verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken aan het lossen op vrachtwagens."

De reddingswerkers brachten tijd door met het bezoeken van zwaar getroffen gebieden die alleen per boot bereikbaar waren, ondersteund door de donaties van inwoners van Pattaya en toeristen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/