Lokale monniken helpen bij het verzamelen van voedsel voor slachtoffers van overstromingen in Pattaya

Lokale monniken helpen bij het verzamelen van voedsel voor slachtoffers van overstromingen in Pattaya

Vandaag, 9 september 2019,

Monniken van de Jittapawan-tempel verzamelden samen met het Nerntawan-meditatiecentrum donaties van gedroogd voedsel van de lokale bevolking in Soi Bua Khao voor de donatie van de slachtoffers van de overstromingen in het noordoosten van Thailand.

Morgen om 6 uur zullen de monniken het offer opnieuw doen in Soi Khao Noi. Ze accepteren verpakt en gedroogd voedsel om aan de slachtoffers van de overstromingen te geven.

Iedereen is welkom om te doneren.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/