Pattaya City ruimt afval op in de buurt van Lumpini condominium nadat lokale bewoners klagen

Pattaya City ruimde afval op bij condominium in Pattaya –

Medewerkers van Pattaya City hebben afval opgeruimd in de buurt van een condominium in Naklua. Lokale bewoners die in de buurt van Lumpini Condominium wonen, hebben geklaagd dat er afval werd gedumpt op het gebied van meer dan 10 rais (ongeveer vijf hectare) grond.

Manot Nongyai, de plaatsvervangend burgemeester van Pattaya City, heeft samen met stafleden het gebied geïnspecteerd. Er is vanmiddag wat afval verwijderd en er zijn plannen om in de nabije toekomst meer afval te verwijderen.

Loco-burgemeester Manot zei: “We zullen een document afgeven voor de landeigenaar om de boete te betalen na een overtreding van de wet op het onderhoud van de netheid en ordelijkheid van het land. De boete kan oplopen tot 2,000 baht.”

The Pattaya News merkt op dat we de afgelopen maanden verschillende keren hebben gerapporteerd over ambtenaren van het gemeentehuis die mensen hebben betrapt op het dumpen in dit gebied en hen individueel hebben beboet voor de daad. Reacties van sociale media op onze Facebook- en Twitter-feeds hebben aangetoond dat veel expats, evenals Thai, stellen dat afval in dit gebied, evenals het gebied rond Nirun condo, al lang een probleem is.

Bovendien, volgens opmerkingen op onze Facebook-feeds in het Thais en Engels, heeft het afval op deze locaties meerdere aaseters en roedels zwerfhonden aangetrokken die voor openbare overlast zorgen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/