Sattahip-redders gingen naar Ubon Ratchathani voor donaties en ondersteuning van slachtoffers van overstromingen

Sattahip-redders gingen naar Ubon Ratchathani voor donaties en ondersteuning van slachtoffers van overstromingen

Sattahip-
Sawang Rotjana Thammasathan Reddingswerkers in Sattahip gaan naar Ubon Ratchathani om te doneren en steun te verlenen aan de slachtoffers van de overstromingen.

Bij de Sawang Rotjana Thammasathan Rescue Foundation in Sattahip vanmiddag waren Narong Boonjerdsri, de burgemeester van Sattahip en ook de voorzitter van de stichting, samen met reddingswerkers bezig met het laden van nuttige huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst en verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken op vrachtwagens.

Burgemeester Narong zei: “Er waren veel slachtoffers van overstromingen in het noordoosten van Thailand. We hebben sinds gisterochtend een donatiecentrum ingericht waar mensen nuttige spullen kunnen doneren.”

"Ongeveer 30 reddingswerkers met boten en spullen gaan vanavond met een bus en een trailer naar Ubon Ratchathani om die slachtoffers te helpen." Hij is klaar.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/