Wil je extra geld verdienen in Thailand door kleine overtredingen te melden die je ziet? Alsjeblieft!

De Crime Suppression Division van Thailand heeft een nieuwe campagne aangekondigd om bepaalde strafbare feiten te helpen elimineren, gedreven door aan hen te rapporteren als je de hotline ziet plaatsvinden.

De grafiek toont de overtreding. Een persoon die aangifte doet en leidt tot een aanhouding krijgt de helft van de boete.

Het is officieel onduidelijk of buitenlanders de boete kunnen krijgen, maar lijkt op dit moment alleen Thais te zijn.

Dit zijn de manieren om uw inkomen aan te vullen en de helft van de boete te krijgen door aangifte te doen:

1. Hondenbezitters die hun huisdieren op straat laten poepen en het niet ophalen 500 baht boete

2. Graffitikunstenaars 5,000 baht boete

3. Vrachtwagens die zand, grind en stenen laten vallen in een ongepast gebied 3000 baht boete

4. Opgepompte voertuigen en batterijen wisselen op straat 5,000 baht boete

5. Blokkering van toegangswegen 5,000 baht boete

6. Voertuigen op de stoep 5,000 baht boete

7. Oude auto's op straat dumpen 5,000 baht boete

8. Wegen blokkeren (zoals het reserveren van plaatsen buiten huizen) 10,000 baht boete

De misdaden kunnen worden gemeld aan uw lokale politie. Een vriendelijke herinnering... The Pattaya News is een media-organisatie, niet de lokale overheid. We kunnen echter een probleem voor u signaleren als het met ons wordt gedeeld.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/