De politie van Pattaya moedigt voetgangers aan om oversteekplaatsen te gebruiken, start handhaving van bestuurders die niet stoppen

De politie van Pattaya moedigt voetgangers aan om oversteekplaatsen te gebruiken

Pattaya –
De politie van Pattaya heeft vanmorgen voetgangers aangemoedigd om oversteekplaatsen te gebruiken. Bovendien waarschuwden ze chauffeurs dat als je betrapt wordt op niet stoppen, het een boete van 1000 baht is. De politie laat aan The Pattaya News weten dat hier streng op zal worden gehandhaafd.

De campagne werd geleid door Maj Arut Sapanon samen met de politie van Pattaya City voor de Mueang Pattaya 8 School (Pattaya Nukun).

Maj Arut vertelde The Pattaya News: "Deze campagne is bedoeld om voetgangers aan te moedigen oversteekplaatsen te gebruiken om ongelukken te voorkomen."

“Als weggebruikers, zowel automobilisten als voetgangers zich aan de verkeersregels houden, kunnen ongevallen worden verminderd.”

De reacties op sociale media waren, zoals bij de meeste artikelen over handhaving van het zebrapad, negatief. De meeste gebruikers waren van mening dat het nog steeds niet zou werken, ondanks nieuw geschilderde zebrapaden, borden in het Thais en Engels door de hele stad en zwaardere wetshandhavers op zebrapaden in de stad.

Veel gebruikers op sociale media vinden het concept en de poging om iets te doen prijzenswaardig, maar de hoofdoorzaak is een fundamenteel gebrek aan rijopleiding, die moet worden bijgebracht op een basisniveau van rijopleiding.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/