De politie van Pattaya moedigt voetgangers aan om oversteekplaatsen te gebruiken, start handhaving van chauffeurs die niet stoppen

De politie van Pattaya moedigt voetgangers aan om oversteekplaatsen te gebruiken

Pattaya –
De politie van Pattaya heeft voetgangers aangemoedigd om vanmorgen oversteekplaatsen te gebruiken. Bovendien waarschuwden ze chauffeurs dat als je wordt betrapt als je niet stopt, dit een boete van 1000 baht is. De politie verklaarde tegenover The Pattaya News dat hier zwaar op zal worden toegezien.

De campagne werd geleid door Maj Arut Sapanon samen met de wetshandhavers van de stad Pattaya voor de Mueang Pattaya 8 School (Pattaya Nukun).

Maj Arut vertelde The Pattaya News: "Deze campagne is bedoeld om voetgangers aan te moedigen oversteekplaatsen te gebruiken om ongelukken te voorkomen."

"Als weggebruikers, zowel automobilisten als voetgangers, zich aan de verkeersregels houden, kunnen ongevallen worden verminderd."

De reacties op sociale media waren, zoals bij de meeste handhavingsartikelen over oversteekplaatsen, negatief. De meeste gebruikers hadden het gevoel dat het nog steeds niet zou werken, ondanks nieuw geverfde oversteekplaatsen, borden in het Thais en Engels door de hele stad en zwaardere aanwezigheid van wetshandhavers op oversteekplaatsen in de stad.

Veel gebruikers op sociale media vinden het concept en de poging om iets te doen lovenswaardig, maar de hoofdoorzaak is een fundamenteel gebrek aan rijopleiding, dat moet worden bijgebracht op een basisniveau van rijopleiding.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/