Man gewond toen hij naar verluidt werd geraakt door bewakers bij concert in Pattaya

Man gewond toen hij naar verluidt werd geraakt door bewakers bij concert in Pattaya

Pattaya –
Een zakenman uit Hatyai heeft zich gemeld bij de politie van Pattaya nadat hij vanmorgen vroeg zou zijn geraakt door bewakers tijdens een concert in Pattaya.

De 37-jarige meneer Tongdee Prompanyanoe meldde zich om 3 uur 's nachts bij de politie van Pattaya.

Hij vertelde de politie en The Pattaya News, die een verslaggever op het station had, dat hij werd aangevallen door bewakers tijdens een Mor lam (een traditionele Lao-zangvorm in Laos en Isan) in Pattaya, in de buurt van Jomtien.

Hij vertelde de politie dat hij en zijn twee andere vrienden tijdens het concert met stokken werden geslagen door drie bewakers. Hij beweerde bij de politie dat ze niets verkeerds hadden gedaan en het incident niet hebben uitgelokt.

Hij heeft contact opgenomen met de manager en eigenaar van de locatie die het concert promootte, maar zei dat ze niet behulpzaam waren en weigerden naar hem te luisteren.

De politie zet het onderzoek voort voor verdere juridische stappen. Ze zullen de locatie onderzoeken en camerabeelden bekijken.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/