Indiase toerist in ernstige toestand nadat hij gisteren uit het water werd gehaald op Pattaya Beach

Indiase toerist in ernstige toestand nadat hij gisteren uit het water werd gehaald op Pattaya Beach

Pattaya –


Een Indiase man is er ernstig aan toe nadat hij gisteravond op het strand van Pattaya uit het water is gehaald.

De politie van Pattaya City en The Pattaya News kregen te horen dat een buitenlandse man om 6 uur bewusteloos op het strand lag.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om de bewusteloze man te vinden die later werd geïdentificeerd als de 29-jarige Dinesh Kumar, een Indiase staatsburger. Volgens vrienden van hem werkt hij als medisch ingenieur.

Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Getuigen zeiden dat meneer Kumar door zijn vrienden uit het water was gehaald. Hij was bewusteloos en ze probeerden hem te helpen door hem te reanimeren voordat ze om hulp riepen.

De omstandigheden van de branding waren het hele weekend erg ruig vanwege de harde wind van een recente tropische storm in de buurt. De meeste toeristen bleven uit de buurt van het water vanwege de harde wind en de hoge golven.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/