Indiase toerist in ernstige toestand nadat hij gisteren uit het water is gehaald op Pattaya Beach

Indiase toerist in ernstige toestand nadat hij gisteren uit het water is gehaald op Pattaya Beach

Pattaya –


Een Indiase man verkeert in ernstige toestand nadat hij gisteravond op het strand van Pattaya uit het water is gehaald.

De politie van Pattaya City en The Pattaya News kregen te horen dat een buitenlandse man om 6 uur bewusteloos was op het strand.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om de bewusteloze man te vinden die later werd geïdentificeerd als de 29-jarige Dinesh Kumar, een Indiase staatsburger. Volgens vrienden van hem werkt hij als medisch ingenieur.

Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Getuigen zeiden dat meneer Kumar door zijn vrienden uit het water was gehaald. Hij was bewusteloos en ze probeerden hem te helpen door te reanimeren voordat ze om hulp vroegen.

De omstandigheden van de branding waren het hele weekend erg ruw door de harde wind van een recente tropische storm in de buurt. De meerderheid van de toeristen bleef uit het water vanwege de harde wind en zware golven.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/