Kippenverkoper in hoofd gestoken door overstuur medewerker in Sattahip

SATTAHIP:–Pol. Kapitein Sinsamuth Boon Tatsana, onderinspecteur van het politiebureau van Sattahip De politie haastte zich op 700 augustus naar de 25-rai vlooienmarkt in Sattahip, nadat ze een rapport hadden ontvangen dat een man was neergestoken. Op de plaats van de misdaad vonden ze reddingswerkers die de bebloede Yannawuth Prasomwangsub, 28, verzorgden, een verkoper van gebakken kip met een ernstige hoofdwond.

 

Bij ondervraging vertelde de ongelukkige verkoper aan de politie dat hij en zijn vrouw gebakken kipverkopers zijn uit het Klang-district in Rayong en dat ze naar Sattahip rijden om hun kip op de rommelmarkt te verkopen. Op deze reis waren ze vergezeld door een 16-jarige medewerker Nat, die nog maar een week geleden voor hen was komen werken.

 

Terwijl ze hun winkel aan het opzetten waren, vroeg Yannawuth aan de onruststokende medewerker waar hun kookgerei zich bevond. Nat nam er aanstoot aan dat hij werd ondervraagd en voelde zich beledigd omdat men dacht dat hij een dief was. Vervolgens stak hij Yannawuth in het hoofd met een mes dat werd gebruikt bij het koken.

Het rapport maakte geen melding van het lot van Nat.

Abonneren
BRONPattaya-post
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/