Kipverkoper in hoofd gestoken door overstuur medewerker in Sattahip

SATTAHIP: – Pol. Kapitein Sinsamuth Boon Tatsana, onderinspecteur van het politiebureau van Sattahip De politie haastte zich naar de 700-rai vlooienmarkt in Sattahip op 25 augustus, nadat ze een rapport had ontvangen dat een man was neergestoken. Op de plaats van de misdaad troffen ze reddingswerkers aan die zorgden voor een bebloede Yannawuth Prasomwangsub, 28, een verkoper van gebakken kip met een ernstige hoofdwond.

 

Bij ondervraging vertelde de ongelukkige verkoper aan de politie dat hij en zijn vrouw verkopers van gebakken kip zijn uit het Klang District in Rayong en dat ze naar Sattahip rijden om hun kip op de vlooienmarkt te verkopen. Met hen op deze reis was een 16-jarige medewerker Nat die een week geleden voor hen was komen werken.

 

Terwijl ze bezig waren met het opzetten van een winkel, vroeg Yannawuth de lastige medewerker naar de verblijfplaats van hun kookgerei. Nat nam er aanstoot aan dat hij werd ondervraagd, en voelde zich beledigd omdat hij dacht dat hij een dief was. Vervolgens stak hij Yannawuth in het hoofd met een mes dat werd gebruikt om te koken.

Het rapport maakte geen melding van het lot van Nat.

BRONPattaya-post
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/