Motorreparateur gearresteerd wegens vermeende seksuele intimidatie van minderjarige in Pattaya

Motorreparateur gearresteerd wegens vermeende seksuele intimidatie van minderjarige in Pattaya

Bang Lamung-
Een motorreparateur is vandaag na middernacht gearresteerd wegens vermeende seksuele intimidatie van een 14-jarig meisje in een motorreparatiewerkplaats in Nongprue.

Een team van politie onder leiding van luitenant-kolonel Kritsanat Tanasuppanat van The Investigation Police Region 2 heeft een 24-jarige man gearresteerd in een motorreparatiewerkplaats in Soi Khao Noi.

De urine van verdachten werd getest en was volgens de lokale politie ook positief op drugs.

De arrestatie kwam nadat agenten van het Children Families Protection Center op de hoogte waren gebracht dat een minderjarige seksueel was lastiggevallen.

De verdachte zou tegen de politie hebben gezegd dat het meisje naar de motorreparatiewerkplaats kwam om een ​​motor te repareren.

Hij vroeg haar om in een achterkamer te wachten omdat er een ventilator was en het koeler was. Daarna zou hij haar zijn gevolgd en hebben geëist dat ze op een bed zou gaan liggen om seksuele handelingen te verrichten.

Naar verluidt begon hij haar aan te raken, maar het meisje vertelde hem dat ze zwanger was. De verdachte stopte en ze vluchtte en informeerde haar familie.

Hij wacht verdere juridische stappen en wordt momenteel vastgehouden door de politie.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/