Abt geeft duidelijkheid over vermeende nepkapel in tempel in Bang Lamung

Abt geeft duidelijkheid over vermeende nepkapel in tempel in Bang Lamung

Bang Lamung-


Een abt in een tempel die ervan wordt beschuldigd een nepkapel te hebben om te profiteren van Chinese toeristen, heeft de situatie in de Khao Maikaew-tempel verduidelijkt aan de politie en de media.

Er loopt een onderzoek naar een Chinese bedrijfseigenaar die naar verluidt een vermeende nepkapel huurt en bouwt op tempelgrond in Khao Maikaew voor een Chinese reisorganisatie.

Lees HIER meer.


https://thepattayanews.com/2019/08/28/police-investigation-conducted-over-alleged-chinese-owned-fake-buddhist-temple-in-bang-lamung/

Gisteren hebben politie en agenten de tempel geïnspecteerd.

De abt van de tempel zei dat alles volgens een juridische procedure wordt gedaan en dat niets nep is.

Ze hebben een wettelijke vergunning van het Chonburi-boeddhisme-kantoor waarmee een bedrijf een deel van het tempelland voor hun bedrijf mag huren, vertelde de abt aan The Pattaya News en aan de politie.

Sommige andere nieuwsmedia beweren dat de tempel een nep 'kapel' heeft gebouwd. Het is geen kapel; Het is een preekzaal die bij de tempel is gebouwd. De abt is er zeker van dat alles legaal is volgens de Thaise wet.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/