Abt geeft duidelijkheid over vermeende nepkapel bij tempel in Bang Lamung

Abt geeft duidelijkheid over vermeende nepkapel bij tempel in Bang Lamung

Bang Lamung-


Een abt van een tempel die ervan wordt beschuldigd een nepkapel te hebben om te profiteren van Chinese toeristen, heeft de situatie bij de Khao Maikaew-tempel opgehelderd aan de politie en de media.

Er wordt een onderzoek uitgevoerd naar een Chinese bedrijfseigenaar die naar verluidt een vermeende nepkapel huurt en bouwt op tempelgrond in Khao Maikaew voor een Chinees reisbureau.

Lees HIER meer.


https://thepattayanews.com/2019/08/28/police-investigation-conducted-over-alleged-chinese-owned-fake-buddhist-temple-in-bang-lamung/

Gisteren hebben politie en agenten de tempel geïnspecteerd.

De abt van de tempel zei dat alles volgens een juridische procedure gebeurt en dat niets nep is.

Ze hebben een wettelijke vergunning van het kantoor van Chonburi Boeddhisme dat een bedrijf toestaat om een ​​deel van het tempelland te huren voor hun bedrijf, vertelde de abt aan The Pattaya News en de politie.

Sommige andere nieuwsmedia beweren dat de tempel een nep-'kapel' heeft gebouwd. Het is geen kapel; Het is een preekzaal die bij de tempel is gebouwd. De abt is er zeker van dat alles volgens de Thaise wet legaal is.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/