Grote dolfijn dood gevonden in Chonburi

Grote dolfijn dood gevonden in Chonburi

FOTO'S: DMCRTH

Chonburi –
Een grote dolfijn is vanmorgen dood aangetroffen op een strand in Chonburi.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) meldt dat de dode dolfijn is gevonden op een strand bij de Komut Ratthanaram-tempel in Ang Sila.

De dolfijn is 230 centimeter lang en weegt 100 kilogram.

Er wordt aangenomen dat de dolfijn minstens een week stierf voordat hij werd gevonden. De dolfijn begon te rotten.

Er wordt autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak te achterhalen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/