Grote dolfijn dood gevonden in Chonburi

Grote dolfijn dood gevonden in Chonburi

FOTO'S: DMCRTH

Chonburi –
Een grote dolfijn is vanmorgen dood gevonden op een strand in Chonburi.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) meldt dat de dode dolfijn is gevonden op een strand in de buurt van de Komut Ratthanaram-tempel in Ang Sila.

De dolfijn is 230 centimeter lang en weegt 100 kilogram.

Er wordt aangenomen dat de dolfijn minstens een week stierf voordat hij werd gevonden. De dolfijn begon te rotten.

Er wordt autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak te achterhalen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/