Compensatie te betalen aan Duitser aangevallen door olifant

Compensatie te betalen aan Duitser aangevallen door olifant

Bang Lamung-


De Duitse man die dit weekend gewond is geraakt bij de olifantenaanval in Nongprue naast het Olifantendorp, krijgt een schadevergoeding. De olifant zal niet worden gebruikt om toeristen te bedienen. Het totale bedrag dat aan het slachtoffer wordt betaald, is 50,000 baht.

Een Duitse man heeft zaterdagochtend ernstig letsel opgelopen nadat hij werd aangevallen door een olifant terwijl hij aan het fietsen was net buiten Pattaya, naast het Elephant Village Park.


Lees HIER meer.


https://thepattayanews.com/2019/08/24/german-man-seriously-injured-after-elephant-attack-in-pattaya-area/?fbclid=IwAR0LLaDVuLJNPS9t2Y_3_yNPrO2csjI8_YSCDcH_lfSHp_1OInAi2yEW5VU


De heer Hans Dieter Sherding, 69 jaar oud, herstelt in een plaatselijk ziekenhuis.


De heer Pairat Chaiyakam, directeur van het Elephant Village Park, zei dat de olifant was gekocht van een vorige eigenaar in Sukhothai.

Na het incident zijn ze erachter gekomen dat de olifant niet voor toeristen was. Ze geloven ook dat de olifant niet gewend is aan de nieuwe plek en de nieuwe mahout.

Het olifantendorp zal een compensatie aan de heer Shierding betalen. De olifant zal niet worden gebruikt om toeristen te bedienen, omdat ze bang waren dat de olifant opnieuw mensen zou aanvallen. The Elephant Village heeft de verantwoordelijkheid voor het incident op zich genomen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/