Zeeschildpad dood aangetroffen op het strand van Chonburi

Zeeschildpad dood aangetroffen op het strand van Chonburi

FOTO'S: Sea Turtle Conservation Centre van de Koninklijke Thaise Marine

Chonburi –


Op het strand van Najomtien is deze week een zeeschildpad dood aangetroffen.

Officieren van het Sea Turtle Conservation Centre werden gistermiddag op de hoogte gebracht.

De groene zeeschildpad is 64 centimeter breed en 64 centimeter lang. Het is ongeveer 10 jaar oud.

Er is geen microchip op gevonden, die vaak wordt gebruikt om veel bedreigde zeeschildpadden in het gebied op te sporen.

De schildpad begon te rotten. De doodsoorzaak is op dit moment nog niet definitief vastgesteld.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/