Zeeschildpad dood gevonden op Chonburi strand

Zeeschildpad dood gevonden op Chonburi strand

FOTO'S: Sea Turtle Conservation Centre van de Koninklijke Thaise Marine

Chonburi –


Deze week is een zeeschildpad dood gevonden op het strand van Najomtien.

Officieren van het Sea Turtle Conservation Centre zijn gistermiddag op de hoogte gesteld.

De groene zeeschildpad is 64 centimeter breed en 64 centimeter lang. Het is ongeveer 10 jaar oud.

Er is geen microchip gevonden, die vaak wordt gebruikt om veel bedreigde zeeschildpadden in het gebied te volgen.

De schildpad begon te rotten. De doodsoorzaak is op dit moment nog niet definitief.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/