Zeeschildpad dood gevonden op Chonburi strand

Zeeschildpad dood gevonden op Chonburi strand

FOTO'S: Sea Turtle Conservation Centre van de Koninklijke Thaise Marine

Chonburi –


Deze week is een zeeschildpad dood gevonden op het strand van Najomtien.

Officieren van het Sea Turtle Conservation Centre zijn gistermiddag op de hoogte gesteld.

De groene zeeschildpad is 64 centimeter breed en 64 centimeter lang. Het is ongeveer 10 jaar oud.

Er is geen microchip gevonden, die vaak wordt gebruikt om veel bedreigde zeeschildpadden in het gebied te volgen.

De schildpad begon te rotten. De doodsoorzaak is op dit moment nog niet definitief.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/