Twee gezochte transgenderverdachten geven zich over in geval van gestolen gouden ketting van Indiase toerist in Pattaya

Pattaya –


Twee gezochte transgenderverdachten hebben zich bij de politie gemeld na een incident met een gestolen gouden ketting van een Indiase toerist twee weken geleden in Pattaya.

De 37-jarige Indiase toerist, de heer Aman Preet Bagga, verklaarde aan de politie en The Pattaya News dat hij om 2 uur 's nachts met vrienden aan het wandelen was in Noord-Pattaya toen ze werden benaderd door drie personen die volgens hem transgender waren en zij stal zijn ketting.

Vorige week arresteerden waarnemend politiechef van Pattaya City, kolonel Pongpan Wongmaneethet en luitenant-kolonel Piyapong Ensan van de toeristenpolitie van Pattaya, de 29-jarige Konkam 'Kai' Jantajorn, een transgender Laotiaanse nationaliteit.

Lees HIER meer.
https://thepattayanews.com/2019/08/09/transgender-laos-national-arrested-after-gold-necklace-stolen-from-indian-tourist/

Gistermiddag hebben twee andere verdachten, de 23-jarige Eakkachai 'Face' Kaangkun en de 25-jarige Eakkapan 'Grace' Pusasai, zich overgegeven aan luitenant-kolonel Piyapong Ensan van de toeristenpolitie-inspecteurs van Pattaya.

Ze zijn naar het politiebureau van Pattaya City gebracht en hebben de diefstal toegegeven. Ze worden beschuldigd van nachtelijke diefstal en werden naar de plaatselijke voorlopige hechtenis gebracht.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/