Gouverneur van Chonburi samen met 2,000 vrijwilligers doen mee aan een grote strandschoonmaak

Pattaya –


De gouverneur van Chonburi en meer dan 2,000 vrijwilligers hebben vanmorgen deelgenomen aan een grote schoonmaak voor Zijne Koninklijke Majesteit de Koning in Centraal Pattaya.

De gouverneur van Chonburi, Pakarathon Tienchai en de burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunpluem, samen met andere functionarissen en lokale bewoners, hebben vanmorgen samen met meer dan 2,000 mensen een grote schoonmaak langs het strand van Pattaya gehouden.

Vrijwilligers verzamelden afval langs drie kilometer van het strand van Pattaya.

Om de stad schoon te houden, moet iedereen helpen deze plek schoon te houden en mooie lokale functionarissen vertelden het Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/