The Pattaya News wenst Hare Majesteit de Koningin-moeder een gelukkige verjaardag

The Pattaya News wil graag samen met het hele Koninkrijk Thailand Hare Koninklijke Majesteit de Koningin-moeder een zeer gelukkige 87e verjaardag wensen.

Ze is jarig op maandag 12 augustus, wat tevens Moederdag is in Thailand.

Lang leve de koningin-moeder!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/