The Pattaya News wenst Hare Majesteit de Koningin-moeder een gelukkige verjaardag

The Pattaya News wil graag samen met het hele Koninkrijk Thailand Hare Koninklijke Majesteit de Koningin-moeder een zeer gelukkige 87e verjaardag wensen.

Ze is jarig op maandag 12 augustus, wat tevens Moederdag is in Thailand.

Lang leve de koningin-moeder!

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/