Banglamung Rode Kruis zorgt voor een maaltijd voor gevangenen in Pattaya voor Moederdag

Banglamung Rode Kruis zorgt voor een maaltijd voor gevangenen in Pattaya voor Moederdag

Banglamung-
Gisteren, 9 augustus 2019, verzorgde het Rode Kruis van Banglamung vóór moederdag een speciale maaltijd voor lokale vrouwelijke gevangenen.

In de Pattaya Remand Prison presenteerde het districtshoofd van Banglamung, Amnart Jaroensri, die ook president is van het Rode Kruis van Banglamung, maandag vóór Moederdag een speciale maaltijd voor vrouwelijke gevangenen.

De Moederdag valt dit jaar op 12 augustus, de verjaardag van koningin-moeder Sirikit Kitiyakara, moeder van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, ter gelegenheid van haar 87e verjaardag.

Er zijn 580 vrouwelijke gevangenen in de gevangenis die een speciale maaltijd en de noodzakelijke dagelijkse benodigdheden hebben gekregen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/