Banglamung Rode Kruis zorgt voor een maaltijd voor gevangenen in Pattaya voor Moederdag

Banglamung Rode Kruis zorgt voor een maaltijd voor gevangenen in Pattaya voor Moederdag

Banglamung-
Gisteren, 9 augustus 2019, zorgde het Banglamung Rode Kruis voor moederdag voor een speciale maaltijd aan lokale vrouwelijke gevangenen.

In de Pattaya Remand Prison, onder leiding van de Banglamung District Chief Amnart Jaroensri, die ook een president is van het Rode Kruis van Banglamung, presenteerde hij een speciale maaltijd voor vrouwelijke gevangenen voor Moederdag op maandag.

De Moederdag valt dit jaar op 12 augustus, de verjaardag van koningin-moeder Sirikit Kitiyakara, moeder van Zijne Koninklijke Majesteit de Koning Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, die haar 87ste verjaardag markeert.

Er zijn 580 vrouwelijke gevangenen in de gevangenis die een speciale maaltijd en noodzakelijke dagelijkse spullen hebben gekregen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/