Inwoners van Pattaya klagen over stinkend zwart water in het South Pattaya Canal

Pattaya –

Lokale bewoners hebben geklaagd over stinkend zwart water in een kanaal in Zuid-Pattaya. Locals vertelden The Pattaya News vandaag, 6 augustus 2019, dat na een storm en zware regen het water in het kanaal niet goed is afgevoerd. Het kanaal is volgens de bewoners overbelast en is al enige tijd een probleem, ook voor de hevige regenval van vanochtend die het probleem alleen maar erger maakte.

Het water in het kanaal staat op sommige plaatsen tot vijf meter hoog.

Bovendien, als dit zwarte water vóór de behandeling in zee zou worden geloosd, zal dit tal van milieuproblemen veroorzaken. De lokale bevolking heeft de lokale autoriteiten van Pattaya opgeroepen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

De foto's in dit artikel zijn gemaakt door een aan Pattaya News gelieerde fotograaf:

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/