Vishaken gevonden in dode zeeschildpad in Chonburi.

Vishaken gevonden in dode zeeschildpad in Chonburi.

Sri Racha –

Vishaken zijn dit weekend gevonden in een overleden zeeschildpad op een strand in Bang Phra. Officieren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kregen van lokale bewoners bericht dat de zeeschildpad dood was gevonden op Captain Yut Beach.

Het was een met uitsterven bedreigde karetschildpad. Hij is 65 centimeter breed en 73 centimeter lang. Er is geen microchip op gevonden, die vaak wordt gebruikt om veel bedreigde zeeschildpadden in het gebied op te sporen.

De schildpad begon te rotten door tijd in de zon.

Uit de autopsie blijkt dat er twee vishaken in zijn darm zijn gevonden.

Dit is in ieder geval de zevende dode zeeschildpad die de afgelopen maanden in het gebied is gevonden. De schildpadden hebben een beschermd broedgebied op nabijgelegen eilanden en de Golf bij Pattaya is een gemeenschappelijk broed- en voedselgebied voor de schildpadden.

FOTO: DMCR

Afbeelding na berichtinhoud
BRONDMCR
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/