De Thaise minister van toerisme bezoekt toeristische plekken en verzekert toeristen dat Thailand veilig is

File Photo, Thaise minister van toerisme.

De nieuw aangestelde minister van Toerisme en Sport van Thailand was gisteravond, 2 augustus 2019, in Chinatown in Bangkok om buitenlandse toeristen te verzekeren dat alles goed was in Thailand, ondanks een reeks bomaanslagen en branden in de hoofdstad gisterochtend.

Pipat Ratchakitprakarn deed samen met ambtenaren van de Tourism Authority of Thailand en de Tourist Police een PR-oefening op Yaowarat Road.

"Ik ben hier om buitenlandse toeristen te verzekeren dat Thailand veilig is", zei hij. "De zaak is in behandeling bij de regering".

Op foto's was te zien hoe Pipat vrolijk kletste met buitenlandse toeristen die genoten van de drukte van Chinatown.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/