Thailand's minister van toerisme bezoekt toeristische plekken en verzekert toeristen dat Thailand veilig is

File Photo, Thaise minister van toerisme.

De onlangs benoemde minister van Toerisme en Sport van Thailand was gisteravond, 2 augustus 2019, in Chinatown in Bangkok om buitenlandse toeristen te verzekeren dat alles goed was in Thailand, ondanks een reeks bomaanslagen en branden gisterochtend in de hoofdstad.

Pipat Ratchakitprakarn werkte samen met functionarissen van de Tourism Authority of Thailand en de toeristenpolitie aan een PR-oefening op Yaowarat Road.

"Ik ben hier om buitenlandse toeristen te verzekeren dat Thailand veilig is", zei hij. "De zaak is in behandeling bij de overheid".

Op de foto's was te zien hoe Pipat vrolijk aan het kletsen was met buitenlandse toeristen die genoten van de drukte van Chinatown.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/