Rode vlag gaat uit op Bali Hai, tropische storm Wipha blijft de komende dagen voor zware wind en regen zorgen

Bali Hai Pier-

Rode vlaggen zijn vanochtend op de Bali Hai-pier gehesen om boten te waarschuwen met betrekking tot de laatste aankondiging van de Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) voor weerswaarschuwingen die vanmorgen zijn uitgegeven.

De aankondiging vermeldde dat tropische storm "WIPHA" overvloedige regen kan veroorzaken met geïsoleerde zware tot zeer zware regen over het land. De sterke golven in de Andamanse Zee zijn tot 2-4 meter hoog en in de bovenste Golf ongeveer 2 meter hoog, evenals onweersbuien van meer dan 4 meter hoog. Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan.

Kleine boten moeten tot 6 augustus aan de wal blijven.

Ondertussen is vanmorgen op de Bali Hai Pier een rode vlag uitgegaan op de helft van de paal. Dit betekent dat kleine boten vanaf de pier niet uit mogen. Grotere boten moeten voorzichtig te werk gaan.

Bewoners van het Pattaya-gebied zijn geïnformeerd dat de zware wind en regelmatige regenbuien in het weekend kunnen aanhouden.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/