Mannelijke massagewinkelmedewerker overleden gevonden in appartement in Pattaya

Pattaya-

De politie van Pattaya werd vanmiddag 3 augustus 2 om 2019 uur op de hoogte gebracht van een incident in een appartement in Soi Setthi aan Prathamnak Road in Pattaya. Buurtbewoners klaagden over een vieze geur uit een appartement en overweldigende omwonenden.

Politie en hulpdiensten kwamen aan bij een appartement dat van binnenuit was afgesloten. Er kwam een ​​vieze geur uit de kamer. De politie brak de deur open om een ​​mannelijk lichaam te vinden dat later werd geïdentificeerd als de 35-jarige Thaise staatsburger, de heer Anoma Bandit.

De politie geloofde dat dhr. Anoma minstens zeven dagen stierf voordat zijn lichaam werd gevonden. De kamer was ongeorganiseerd en persoonlijke bezittingen lagen verspreid over het appartement. De huisbaas van het appartement vertelde de politie dat de heer Anoma meer dan twee jaar alleen in het appartement had gewoond en nooit problemen had veroorzaakt.

Een vriend van meneer Anoma vertelde de politie dat hij in een massagesalon werkte. De vriend vertelde The Pattaya News dat de heer Anoma ernstige allergieën heeft en eerder gezondheidsproblemen heeft gehad met betrekking tot deze allergieën. De doodsoorzaak wordt echter nog steeds geïdentificeerd terwijl de politie het onderzoek voortzet.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/