Pattaya Remand Prison werkt aan het oplossen van afvalwaterprobleem, toont pers nieuw waterbehandelingssysteem

Nonplalai –

Pattaya Remand Prison heeft zich gehaast om de aanhoudende afvalwaterproblemen op te lossen die naar de openbare wegen en het gebied in de buurt van de gevangenis zijn gestroomd.

Lokale bewoners in het Nongplalai-gebied hebben de afgelopen zes jaar de hulp ingeroepen van stadsfunctionarissen over het afvalwater, maar onlangs is er, samen met de aandacht van lokale nieuwsmedia, waaronder The Pattaya News, actie ondernomen.

Lees HIER meer.
https://thepattayanews.com/2019/07/29/foul-wastewater-stinks-up-nongplalai-area-local-residents-plead-for-help-with-city-officials/?fbclid=IwAR3WN7GZ5FcnzqLlzwPmgISxhaln607seP7y9N0F4AoGqWgtzBzm_leWTHY

Wachirawit Wachiraluephan, commandant van de Pattaya Remand Prison, zei vandaag tegen de pers tijdens een rondleiding door de afvalwaterfaciliteiten: “We hebben veel gevangenen, meer dan ons afvalwaterzuiveringssysteem momenteel aankan. We hebben echter onlangs geïnvesteerd in een nieuw behandelingssysteem dat net is gelanceerd.


“Sinds de gemeente ons op de hoogte heeft gesteld, zijn we blijven werken aan een oplossing voor dit probleem.”

“Er wordt aangenomen dat het nieuwe waterbehandelingssysteem de komende twee maanden perfect zal werken. Het afvalwater zal niet overlopen naar de openbare weg en het gebied.”

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/