Pattaya Remand Prison werkt aan het oplossen van afvalwaterprobleem, toont pers nieuw waterbehandelingssysteem

Nongplalai –

De Pattaya Remand Prison heeft zich gehaast om de aanhoudende afvalwaterproblemen op te lossen die naar de openbare wegen en het gebied nabij de gevangenis stromen.

Lokale bewoners in het Nongplalai-gebied hebben de afgelopen zes jaar de hulp ingeroepen van stadsfunctionarissen vanwege het afvalwater, maar onlangs is er, samen met de aandacht van lokale nieuwsmedia, waaronder The Pattaya News, actie ondernomen.

Lees HIER meer.
https://thepattayanews.com/2019/07/29/foul-wastewater-stinks-up-nongplalai-area-local-residents-plead-for-help-with-city-officials/?fbclid=IwAR3WN7GZ5FcnzqLlzwPmgISxhaln607seP7y9N0F4AoGqWgtzBzm_leWTHY

De commandant van de Pattaya Remand Prison, Wachirawit Wachiraluephan, zei vandaag tegen de pers tijdens een rondleiding door de afvalwaterfaciliteiten: “We hebben veel gevangenen, meer dan ons afvalwaterzuiveringssysteem momenteel aankan. We hebben echter onlangs geïnvesteerd in een nieuw behandelingssysteem dat zojuist is gelanceerd.


“Sinds de gemeente ons op de hoogte heeft gesteld van de problemen, zijn wij blijven werken aan een oplossing voor dit probleem.”

“Er wordt aangenomen dat het nieuwe waterbehandelingssysteem de komende twee maanden perfect zal werken. Afvalwater zal niet overstromen naar de openbare weg en omgeving.”

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/