Lokale bewoners en toeristen blijven klagen over Bali Hai Pier - deze keer de vervallen "nieuwe" fontein

Bali Hai Pier-

Lokale bewoners in Pattaya hebben geklaagd over een dansende waterfontein op de Bali Hai-pier in Pattaya nadat deze niet meer werkte.

Hier is een foto van de fontein in betere dagen:

De lokale bevolking heeft de ambtenaren van de stad en Bali Hai opgeroepen om actie te ondernemen tegen de vervallen fontein. Deze dansende fontein maakte in het verleden indruk op toeristen op de Bali Hai-pier als een nieuw herkenningspunt in Pattaya, maar is in minder dan een jaar inactief en vervallen geworden door gebrek aan preventief onderhoud.

De dansende fontein stond voorheen gepland voor twee shows per dag, één in de ochtend van 7 uur tot 30 uur en één in de avond van 9 uur tot 30 uur.

Nu zijn de shows gestopt omdat meerdere onderdelen in de fontein zijn gebroken en ook een veiligheidsrisico vormen. De lokale bevolking hoopt dat de autoriteiten actie zullen ondernemen en het probleem zullen oplossen door dit probleem onder de aandacht te brengen van de lokale pers, waaronder The Pattaya News.

Zo ziet het er vandaag uit:

Dit komt na meerdere klachten en hoogtepunten door de lokale pers, waaronder The Pattaya News, over de staat van de promenade die ook minder dan een jaar oud is.

Dit is de promenade van vandaag:

 

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/