Vermeende dief leerde een belangrijke les van een bekende lokale sauna-eigenaar (video)

Jomtien-

Op woensdagmiddag 24 juli 2019 werd een vermeende dief die werd beschuldigd van het openbreken van meerdere kluisjes gedurende een periode van twee maanden en het stelen van geld van klanten in de Jomtien Sauna, betrapt door de eigenaar van de sauna, de heer Andrea Sinyorini.

De heer Sinyorini, die een bekende lokale ondernemer is en ook bekend staat om zijn bedrevenheid in Braziliaans jujitsu en die elke dag traint, sprak vanmiddag 25 juli 2019 rechtstreeks met The Pattaya News over het incident.

Het incident ging viraal op de persoonlijke Facebook-pagina van de heer Sinyorini toen hij het moment vastlegde, dat je hieronder kunt vinden toen hij de vermeende dief neerhaalde totdat de politie arriveerde om hem te arresteren.

https://web.facebook.com/andrea.jomtiensauna/videos/2596628300573647/?t=0

Hier is, uit het interview van de heer Sinyorini met ons, wat er gebeurde. Dit zijn zijn eigen woorden:

Deze persoon, die tijdens het lopende politieonderzoek niet bij naam is genoemd, had ongeveer twee maanden lang gestolen van klanten van mijn sauna. Hij heeft de Thaise nationaliteit en is een plaatselijke inwoner.

Ik kreeg voor het eerst klachten van klanten dat ze dachten dat er geld uit hun portemonnee ontbrak. Het was altijd ongeveer een derde van wat er in de portemonnee zat, nooit het hele bedrag, waarschijnlijk in een poging om niet opgemerkt te worden. Sommige van mijn klanten merkten het echter op en begonnen naar mij toe te komen.

In eerste instantie beschuldigden sommige van onze klanten ons personeel en aangezien ik op dat moment niet wist wat er aan de hand was, begon ik het verder te onderzoeken.

Ik herkende patronen en het feit dat de diefstallen elke dag tussen ongeveer 3 uur en 5 uur plaatsvonden. Het was altijd maar een derde van het geld in de portemonnee van klanten. De sloten werden geopend met een stok, wat een soort lockpicking-apparaat is. De dief was professioneel en slaagde erin de kluisjes te openen en het geld snel weg te nemen, waarna de portemonnee en het kluisje in de oorspronkelijke staat werden teruggebracht zodat het er niet gestoord uitzag.

Ik begon hier 's nachts wakker van te liggen. Iedereen die mij kent weet dat mijn bedrijf heel belangrijk voor me is en ik ben er elke dag de hele dag, behalve als ik aan het trainen ben.

Ik begon elke dag tussen 3 en 5 uur patronen en gedragingen van klanten, samen met lichaamstaal, te volgen, toen de misdaden altijd plaatsvonden.

Dit leidde ertoe dat ik deze persoon herkende die een dagelijkse klant was in de spa, maar een zeer verdachte lichaamstaal had. Na een voortdurende observatieperiode waren we er 100% zeker van dat dit de persoon was en dat hij werd waargenomen bij het inbreken in kluisjes.

Op de dag van de video brak hij in in vijf kluisjes en stal hij ongeveer 15,000 baht. Ik zag het gebeuren. Ik belde de politie, maar ze zeiden dat ze niet klaar waren om de arrestatie uit te voeren en wat tijd wilden om het te onderzoeken. Ik vertelde hen dat dit niet zou gebeuren en dat ze me in plaats daarvan konden arresteren wegens mishandeling, aangezien ik de man zou neerhalen en vasthouden voor de politie.

Ik ontmoette de man en ik kon aan zijn lichaamstaal zien dat hij wist dat hij gepakt was en ofwel zou vluchten of iets stoms zou proberen te doen. Dus nam ik hem neer met een lichaamsdriehoek en deed hem een ​​wurggreep. Ik liet hem niet flauwvallen, want ik wilde dat hij voelde hoe het is om gedomineerd te worden, ik wilde dat hij de angst en pijn voelde die hij zoveel van mijn klanten de afgelopen maanden heeft aangedaan.

De politie reageerde op de oproep en arresteerde de man. Toen hij geboeid was, heb ik hem wat water gegeven. Ik schop een man niet als hij ligt. Hij verontschuldigde zich bij mij en ik vertelde hem dat hij, in plaats van te stelen als hij geld of een baan nodig heeft, naar mij kan komen, geen crimineel.

Hij is naar verluidt nu vrij (uit de gevangenis) na het incident, maar ik ben blij met hoe het is gegaan en geloof dat hij een waardevolle les heeft geleerd.

Einde van de reacties.

Andrea liet The Pattaya News weten dat hij altijd bereid is om nieuwe klanten te ontmoeten en elke dag persoonlijk te vinden is in zijn sauna in Jomtien.

 

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/