Ambtenaren van het stadhuis bezoeken Bali Hai na handgemeen van openbaarvervoerbedrijven

Pattaya-

Ambtenaren verklaarden aan The Pattaya News vandaag, 22 juli 2019, dat exploitanten van openbaar vervoer alleen passagiers mogen meenemen en afzetten op de Bali Hai-pier, maar niet voor langere tijd mogen parkeren of taxistandplaatsen mogen opzetten.

Vorige week toonde een video-opname op sociale media dat exploitanten van openbaar vervoer in een korte fysieke en verbale handgemeen verwikkeld raakten op de parkeerplaats van de Bali Hai-pier, naar verluidt ruzie over potentiële klanten.

Lees hier meer over dat eerdere verhaal:

Openbaar vervoerders op Bali Hai-pier handgemeen, het stadhuis zegt dat er een plan en een oplossing komen

Vanmorgen inspecteerden ambtenaren de pier naar aanleiding van de kwestie. Ze verklaarden dat er geen vergunning is die de exploitanten toestaat om te parkeren en taxistandplaatsen in te richten of om klanten op de parkeerplaats te proberen te vinden en dat dit niet zal worden getolereerd.

Bovendien verklaarde de loco-burgemeester dat als een taxichauffeur denkt dat hij de vergunning of bevoegdheid heeft om een ​​taxistandplaats te bouwen, hij die informatie aan het stadhuis kan voorleggen, maar hij is er vrij zeker van dat er geen vergunning is.

De functionarissen spraken ook met functionarissen van de Bali Hai-pier en maakten duidelijk dat het hun verantwoordelijkheid is om het gebied in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat taxichauffeurs het gebied niet opnieuw in een illegale taxistandplaats veranderen.

De autoriteiten spraken ook rechtstreeks met veel taxichauffeurs en medewerkers van het openbaar vervoer in het gebied om ervoor te zorgen dat ze begrepen dat het beleid en dat het zou worden gehandhaafd.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/