Baby zeeschildpad gered in Laem Chabang gestrand op strand

Chonburi-

FOTO'S: Sea Turtle Conservation Station van de Koninklijke Thaise Marine

Officieren bij het Sea Turtle Conservation Station van de Royal Thai Navy
kregen dit weekend bericht dat een babyzeeschildpad levend werd gevonden op een strand in Laem Chabang.

De zeeschildpad is teruggebracht naar het station. Het is een bedreigde baby Hawksbill-zeeschildpad van ongeveer vier maanden oud. Hij weegt 106 gram en is 8.6 centimeter lang.

Er werden geen wonden gevonden op de schildpad. Er wordt aangenomen dat de schildpad was aangespoeld door golven. De schildpad kan nog zelfstandig zwemmen en is gezond.

Het wordt nu op het station behandeld voordat het wordt teruggezet naar zijn huis in de zee. Met behulp van moderne technologie kunnen functionarissen ook de gezondheid van de zeeschildpad volgen en bewaken.

Er zijn de afgelopen maand verschillende doden gevallen van zeeschildpadden in het gebied, waaronder een grote volwassen karetschildpad ongeveer een week eerder in Jomtien. een levend en

 

BRONSea Turtle Conservation Station van de Koninklijke Thaise Marine
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/